Uniunea pentru Rădăuţi, primul partid care a înregistrat lista de candidaţi pentru Consiliul Local Rădăuţi


Intră acum și în grupul de

Uniunea pentru Rădăuţi-UpR este prima formaţiune politică care a depus lista de candidaţi pentru Consiliul Local Rădăuţi a anunţat liderul formaţiunii, Traian Andronachi, care este candidatul partidului pentru funcţia de primar în Rădăuţi.

andronachi traian 1

„Împreună cu colegii mei, candidații pentru calitatea de consilier local, am înregistrat la Biroul Electoral de Circumscripție, dosarele pentru alegerile locale din 5 iunie”, a spus Andronachi.

El a arătat că pe lista partidului UpR, majoritari sunt candidații cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani: Mihai Mateiciuc-medic stomatolog, Bogdan Jireadă-administrator firmă construcții, Florin Ciobaniuc-inginer construcții civile, Ina Radu-medic, Alexandru Ciobîcă-manager turism, Paul Balan-manager IT, Iulian Florin Halip-profesor, Ciprian Petru Bejan-manager producție agricolă, Bogdan Davalciuc-manager  zonal multinațională comunicații, Dan Vatră-manager turism și Traian Andronachi-avocat. Pe listă, mai sunt șase candidați cu vârste cuprinse între 40 și 50 de ani: Roxana Raisa Timofeev-analist programator in cadrul Spitalului municipal, Elena Anton-profesor, Eugen Dobrotă-arhitect, Mihaela Avram-jurist/economist, Romeo Cătălin Negruț-economist, Robert Cătălin Chifan-profesor/ing fizician/traducător autorizat, și șapte candidați, cu vârsta de peste 50 de ani: Ioan Toncean-medic, Vasile Roșca-profesor, Timofte Bărăgoiu-pensionar/manager turism, Ludovic Sulima-pensionar/profesor, Petru Ciobara-profesor, Camelia Pohodnicaru-consilier financiar multinațională și Corneliu Mateiciuc-inginer ind. alimentară.

 

„Sunt sigur că vom obține un scor bun la alegerile pentru Consiliul Local, pentru că acest partid este format din rădăuțeni, pentru rădăuțeni. Lista, în care sunt reprezentate toate cartierele municipiului, este formată din oameni onești, bine pregătiți profesional, oameni care nu au mai făcut politică, oameni dedicați locului, loc căruia noi toți îi spunem acasă. De aceea îmi permit să afirm că votul pentru formațiunea noastră este un vot pentru Rădăuți”, a menţionat Traian Andronachi.(N.B.)


Intră acum și în grupul de