Nechifor: Brădăţan ştie să facă echipă şi să asculte sucevenii pentru a soluţiona problemele Sucevei


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, joi, la depunerea candidaturii lui Tiberius Brădăţan pentru funcţia de primar al Sucevei că acesta ştie să facă echipă, să se consulte cu sucevenii şi să găsească cele mai bune variante pentru problemele existente.

Nechifor a spus că de 12 ani Suceava nu a avut primar de stânga sau de 12 ani la Suceava e primar de dreapta.

„Cred că în viaţă trebuie să fim echilibraţi. Să folosim şi dreapta şi stânga în egală măsură”, a spus Nechifor.

PSD candidati Nechifor Bradatan Dontujpg (1)

El a arătat că un medic primar va şti să facă mai multe lucruri, iar un medic la urgenţă, aşa cum este Brădăţan ştie să asculte pentru că nimeni la urgenţă nu se apucă să facă ceva unui pacient aiurea.

„Îl întrebi, îi faci analizele, găseşti variante, îţi chemi echipa şi îl salvezi”, a spus Nechifor.

El a mai spus să de 12 ani Sucevei, în lipsă de auz fin, cel mai important este să-ţi asculţi cetăţenii şi asta fac cei din PSD peste tot.

„Trebuie să vorbim despre adevăruri, despre soluţii şi am mare încredere în cei care ştiu să salveze vieţi”, a spus Nechifor.

Totodată, Cătălin Nechifor a spus că fiind prezentă la depunerea candidaturii lui Tiberius Brădăţan, Ecaterina Andronescu este naşa social-democraţilor din Suceava.

„De azi sunteţi naşa social-democraţiei la Suceava. Ce putea fi mai frumos decât un profesor universitar naş la un doctor primar”, a spus Nechifor.(N.B.)

nechifor andronescu bradatan


Intră acum și în grupul de