Brădăţan: De 12 ani evoluţia municipiului Suceava e blocată. Trebuie să facem schimbarea acum şi să nu mai aşteptăm patru ani


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei, Tiberius Brădăţan, a declarat, joi, că de 12 ani evoluţia în municipiul Suceava este blocată şi că oraşul nu s-a mai dezvoltat, situaţie care nu mai poate să continue.

„Noi trebuie să facem schimbarea. Schimbarea nu mai poate fi oprită”, a spus Brădăţan.

El a arătat că „doctorul”, apelativul cu care este cunoscut, nu face doar medicină şi că el de trei ani face parte din conducerea celui mai mare spital din judeţ, una din cele mai mari unităţi sanitare din ţară, cu peste 1.300 de angajaţi.

Brădăţan a explicat că Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava s-a dezvoltat mult în ultimii ani, are dotări importante, iar investiţiile foarte mari în acest spital au fost posibile cu sprijinul fostului premier Victor Ponta şi a fostului ministru al Sănătăţii, Nicolae Bănicioiu.

El a mai spus că datorită lui Victor Ponta s-a deblocat angajarea de personal blocată în guvernarea PDL, iar acum se apropie de schema optimă de funcţionare.

bradatan

Brădăţan a spus că prin experienţa pe care a acumulat-o în conducerea cadrul acestei unităţi spitaliceşti cu 1.300 de angajaţi va putea conduce Primăria Suceava care are câteva sute de angajaţi.

„Cred că se poate face performanţă la Primăria Suceava. Cetăţeanul nu mai trebuie să fie umilit, să fie privit de sus, cu superioritate”, a spus Brădăţan.

Candidatul PSD la funcţia de primar al Sucevei a subliniat că el crede în echipă şi consideră că Suceava va avea de câştigat dacă Primăria Suceava şi Consiliul Judeţean Suceava vor avea o conducere care ştie să facă echipă.

„Suntem în al 12-lea ceas. Nu cred că trebuie să mai aşteptăm patru ani că cineva, care nu a făcut 12 ani, să facă acum”, a spus Tiberius Brădăţan.

El este convins că schimbarea nu va mai putea fi oprită în municipiul Suceava chiar dacă s-a încercat excluderea sa din competiţia politică.

„Am convingerea că la Suceava se va produce schimbarea. Schimbarea nu mai poate fi oprită!”, a spus Tiberius Brădăţan. (N.B.)


Intră acum și în grupul de