Corneliu Popovici: Vom câştiga alegerile locale deşi PSD şi PNL au încercat obstrucţionarea candidaţilor PMP


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, sâmbătă, la lansarea campaniei electorale pentru alegerile locale în prezenţa preşedintelui partidului, Traian Băsescu, că PMP Suceava, cu o echipă tânără, va câştiga alegerile locale deşi cele două partide mari, PSD şi PNL, au încercat să obstrucţioneze candidaţii partidului.

PMP Basescu Popovici Andronache Codreanu Nicolau (74)

”Echipa de candidaţi a PMP e tânăra şi puternică şi vrea o schimbare radicală în administraţia locală şi judeţeană. Cu această bravă echipa, vom pune Suceava în mişcare. Am început în urmă cu trei ani şi azi, PMP e compusă din oameni noi şi candidaţi noi cu soluţii corecte pe scena politică suceveană şi nu am rupt structurile altor partide. Am făcut faţă USL, PSD şi PNL. PMP nu stă înclinat nici în faţă PSD şi nici a PNL şi suntem singurii”, a spus Popovici.

El şi-a exprimat nemulţumirea despre modul în care PSD şi PNL au acţionat împotriva PMP, iar candidaţi ai partidului nici nu au reuşit să strângă semnăturile de susţinere din cauza acţiunilor de obstrucţionare ale celor două mari partide.

“Ceea ce s-a întâmplat în ultima luna în judeţ lasă de dorit pentru ce înseamnă democraţie. PSD şi PNL şi-au făcut propriile lor legi după care să se desfăşoare în această campanie. Lupta s-a dus împotriva PMP. În unele localităţi nici nu am putut intra ca să strângem semnături. Avem 81 de candidaţi rămaşi în picioare şi cu ei vom câştiga alegerile”, a spus Popovici care a subliniat că din 114 candidaţi au rămas doar 81.

PMP Basescu Popovici Andronache Codreanu Nicolau (76)

Cu toate acestea, liderul PMP Suceava a arătat că PMP nu poate fi oprit.

“Le-am transmis celor de la PNL şi PSD că asta nu înseamnă democraţie. Ne-au îngenuncheat în ce înseamnă organizaţii, dar nu o vor face pe voturile pe care le vom obţine. Consiliul Judeţean şi municipiul Suceava poartă greutatea acestor alegeri”, a spus Popovici.

El a arătat că PNL vine în faţa alegătorilor cu un candidat de acum 12 ani, despre care spunea la începutul anului că nu e bun pentru Suceava şi că oraşul merită mai mult.

“Aveau dreptate. Însă până la urmă, tot pe el l-au ales. Lucrurile se vor schimbă la Suceava şi cu ajutorul PMP”, a spus Popovici.

El a menţionat că PSD prezintă un medic urgentist, în condiţiile în care oraşul are nevoie de viziune şi de pricepere şi de o strategie pe termen lung şi nu doar de “bandajarea problemelor”.

Popovici a mai arătat că medicul de la urgenţe trimite pacientul la medicul specialist, iar la Suceava şeful secţiei de specialitate, al celei administrative este Marian Andronache, care după opinia sa este primarul care are experienţa necesară pentru a pune Suceava în mişcare.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de