Băsescu: PSD şi PNL sunt compromise şi a venit vremea să iasă de pe principala scenă politică a ţării


Intră acum și în grupul de

Fostul preşedinte al României Traian Băsescu, a apreciat, sâmbătă, la Suceava, că PSD şi PNL şi-au încetat mandatul şi că perspectiva lor este să devină partide reziduale pentru că sunt compromise şi nu mai prezintă garanţii pentru viitor.

PMP Basescu Popovici Andronache Codreanu Nicolau (101)

Băsescu a spus la lansarea campaniei electorale PMP Suceava în alegerile locale că ştie aroganţa PSD şi PNL care sunt partide care susţin că sunt mari.

„Vă asigur că nu sunt mari, sunt mici, sunt corupte, depăşite de vreme, sunt partide cărora le-a venit timpul să iasă de pe principala scenă politică a ţării”, a spus Băsescu.

El a arătat că  perspectiva celor două partide este să devină partide reziduale, fără pondere majoră în viaţa politică românească.

„Modul cum le priveşte populaţia ne arată că aceste partide şi-au încheiat mandatul. Eu nu le contest succesele. Şi-au atins cele două mari obiective ale României: intrarea în NATO şi UE”, a spus Băsescu.

El a precizat că cele două partide sunt compromise, nu mai prezintă garanţii pentru viitor, iar populaţia nu mai are încredere în ele.

„Previziunea mea este că vor deveni partide mici, partide de subsol. Este momentul în care noi trebuie să credem în victoria noastră”, a declarat liderul PMP.(N.B.)


Intră acum și în grupul de