Cătălin Coman: ”Sunt convins că dacă Victor Ponta ar fi rămas premier, astăzi puteam vorbi despre un spital finalizat la Fălticeni”


Intră acum și în grupul de

Primarul municipiului Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman, a declarat că Guvernul tehnocrat nu a alocat anul acesta nici un leu pentru finalizarea lucrărilor la Spitalul Municipal și și-a exprimat convingerea că dacă Victor Ponta ar fi rămas premier, astăzi acest spital ar fi fost finalizat.

Coman, care candidează pentru un nou mandat la Primăria Fălticeni, a arătat într-o postare făcută pe Facebook că una din prioritățile sale atunci când a devenit primar a fost noul spital din Fălticeni.

”L-am preluat de la fosta administrație finalizat în proporție de 27%. În actualul mandat am reușit să repornim lucrările de construcție. În semestrul II al anului 2012 erau finalizate doar unele structuri de susținere.

Cu fonduri de la Guvern, în valoare de 38 milioane de lei, am adus spitalul la un grad de finalizare de 90%.

Toate acestea au fost posibile în Guvernul condus de Victor Ponta, cu sprijinul colegilor mei parlamentari deputatul Ioan Stan și senatorul Ovidiu Donțu”, a ținut să sublinieze primarul municipiului Fălticeni.

Spital Falticeni

Coman a spus că în momentul de față, municipalitatea așteaptă finanțare de la Guvern pentru încheierea lucrărilor la spital.

”Din păcate, Guvernul tehnocrat nu ne-a alocat nici un leu în ultimele luni. Mai precis de la 1 ianuarie 2016 și până în prezent.

Suntem la momentul în care așteptăm finanțare guvernamentală.

Bucuria mea este că am făcut tot ce mi-a stat în putință să repornesc lucrările la noul spital. Sunt convins că dacă Victor Ponta ar fi rămas premier, astăzi puteam vorbi despre un spital finalizat la Fălticeni!”, a conchis primarul municipiului Fălticeni.


Intră acum și în grupul de