Marian Andronache: Suceveni din zona centrală achită apa rece la preţ de apă caldă pentru că punctul termic modernizat nu dă randament

Candidatul PMP la funcţia de primar al Sucevei, Marian Andronache, a declarat, vineri, că a constatat mai multe situaţii grave în municipiu care ar trebui să fie repede soluţionate.

Una dintre problemele pe care sucevenii i-au semnalat-o este cea a apei calde livrate, dar care este mai mult apă rece.

„Sunt trei străzi unde locatarii nu au apă caldă pentru că apa devine caldă după 45-60 de minute de când se deschide robinetul. Oamenii plătesc apă rece la preţ de apă caldă”, a spus Andronache.

El a precizat că este vorba de locatarii din blocurile de pe strada Trandafirilor, Aleea Nucului şi strada Republicii care sunt alocaţi Punctului Termic Mihai Viteazu 2.

PMP Basescu Popovici Andronache Codreanu Nicolau (53)

Andronache a arătat că acest punct termic a fost modernizat, dar se pare că aceasta nu a dat randament, iar locatarii sunt cei afectaţi.

„Oamenii au făcut sesizări şi nu s-au luat măsuri”, a spus Andronache.

Candidatul PMP a arătat că locatarii nu au datorii la asociaţia de proprietari, dar crede că dacă situaţia nu va fi remediată aceştia vor renunţa să mai achite facturile pentru că nu primesc ceea ce li se facturează. (N.B.)