Corneliu Popovici, președintele PMP Suceava: Sunt localităţi unde în ultima lună a crescut fabulos numărul de vize de flotant


Intră acum și în grupul de

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a apreciat că pe vremea comuniştilor se mima mai bine democraţia decât o fac acum cei din PSD şi PNL.

El a declarat, vineri, într-o conferință de presă susținută la sediul partidului, că a constatat o problemă gravă care are legătură cu viitoarele alegeri locale, fiind vorba de o migraţie a persoanelor prin înregistrarea, în mai multe localităţi, a multor vize de flotant.

Popovici a cerut prefectului judeţului să verifice aceste mişcări de persoane şi să vadă care este numărul flotanţilor din judeţ.

„Am constatat o problemă gravă: migraţia persoanelor. Sunt localităţi unde în ultima lună a crescut fabulos numărul de vize de flotant. La Mitocu Dragomirnei, doar într-o zi, au fost date 30 de vize de flotant, iar la Slatina, la fel. Fac un apel către prefect să vină şi să spună ce cifră şi ce mişcări de mase sunt de la o localitate la alta în judeţ”, a spus liderul PMP Suceava.

Potrivit președintelui PMP Suceava, o altă situaţie stranie este că UDMR are reprezentanţi în toate secţiile de votare din judeţ, deşi nu are candidaţi la alegerile locale, în timp ce un partid cum e PMP nu are reprezentanţi în toate secţiile.

PMP Basescu Popovici Andronache Codreanu Nicolau (74)

„UDMR, care nu are candidat sau listă de candidaţi în judeţ, are reprezentanţi în toate secţiile de vot”, a spus Popovici care a adăugat că PMP nu are poate să vadă rezultatul în toate secţiile, dar va fi numărat de UDMR.

„Cine sunt de fapt aceşti oameni?”, s-a întrebat Popovici care a spus că numărul de secţii de votare din judeţ este mai mare decât numărul de cetăţeni de etnie maghiară declaraţi în judeţ. (N.B.)


Intră acum și în grupul de