Băsescu cu „un mic atac” la Gheorghe Flutur: Să o lase mai moale cu ceea ce a reuşit el să facă în judeţul Suceava pentru că am pus umărul foarte mulţi


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, miercuri, la Suceava, că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, nu are de ce să se “împăuneze” cu realizările pe care le-a avut în mandatul Guvernului Emil Boc pentru că ceea ce s-a făcut a fost cu sprijinul miniştrilor Guvernului PDL.

basescu (2)

„Am un mic atac la Flutur care se împăunează cu realizările din judeţul Suceava. Eu aş vrea să-i spun că ştiu bine cât sprijin a primit, nu spun de la cine ca să nu fie autodenunţ, şi pentru reabilitarea mănăstirilor, dacă vorbim de Suceviţa, Moldoviţa şi Dragomirna, şi pentru reabilitarea Cetăţii Sucevei şi de la Ministerul Transporturilor, nu numai de la Ministerul Dezvoltării, pentru reabilitarea drumurilor din judeţul Suceava”, a spus Traian Băsescu.

El i-a cerut lui Gheorghe Flutur să o lase mai moale cu realizările sale.

„Deci să o lase mai uşor cu ceea ce a reuşit el să facă pentru că am pus umărul foarte mulţi ca să se facă ceva în judeţul Suceava în timpul Guvernului Emil Boc. Nu aş vrea să invit miniştrii din acea vreme să treacă pe aici să se ducă fiecare în dreptul obiectivelor pe care le-au finanţat”, a spus Băsescu.

El susţine că „meritul lui Flutur a fost că a avut un guvern şi susţinere pentru judeţul Suceava cât nu au avut multe judeţe”.

Traian Băsescu a spus că Bogdan Codreanu are şanse să fie preşedinte al CJ Suceava, iar „Flutur mai stă o tură”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de