Fostul președinte al României: ”Cine l-a omorât pe Dan Condrea? Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu aşa ceva”

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, prezent miercuri, la Suceava pentru a-i susține pe candidații PMP la alegerile locale din 5 iunie, a declarat într-o conferinţă de presă că nu s-a pronunţat încă în legătură cu cazul Hexi Pharma pentru că are foarte multe neclarităţi.

Fostul șef al statului a evitat să spună şi care sunt neclarităţile pe care le are faţă de acest caz.

„Am foarte multe neclarităţi şi de asta nu mă pronunţ pe caz pentru că este atât de grav încât cred că exprimarea hazardată a unui fost preşedinte poate da nişte confuzii extraordinare şi de aceea mă abţin”, a declarat Băsescu, adăugând că atunci când va avea lucrurile clare şi va putea asuma ceea ce spune, se va pronunţa cu siguranţă.

basescu (3)

Traian Băsescu  a exclus însă posibilitatea ca moartea patronului  Hexi Pharma, Dan Condrea, să aibă legătură cu serviciile secrete.

„Nu m-am pronunţat, ceea ce rar mi se întâmplă. Nu m-am pronunţat pe o problemă care pare importantă, în care serviciile sunt suspectate. Nu mă voi pronunţa nici astăzi pentru că sunt lucruri care mie îmi sunt neclare. Ce vă pot spune cu certitudine privind la speculaţii. Cine l-a omorât pe Dan Condrea?  Exclus ca vreun serviciu românesc să se ocupe cu aşa ceva. Exclus. Ştiu foarte bine cum lucrează serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta să ai un dosar, dar nu să meargă la abordări de tip mafiot. Asta nu pot să cred”, a spus Traian Băsescu. (N.B.)