Programul electoral al lui Gheorghe Flutur include reabilitarea pieţelor şi oboarelor


Intră acum și în grupul de

gheorghe flutur (3)Programul electoral al liderului PNL Suceava Gheorghe Flutur, care este candidat propus a funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean prevede şi reabilitarea pieţelor şi oboarelor.

Flutur a declarat că a inclus acest obiectiv în programul său electoral după ce în mai multe localităţi oamenii i s-au plâns că târgurile şi oboarele în care îşi vând produsele nu oferă condiţii corespunzătoare. El a exemplificat cu oborul de la Vicovu de Sus. Gheorghe Flutur a promis că în mandatul său pieţele, târgurile și oboarele vor beneficia de lucrări de renovare şi de modernizare.

”În mai multe localități din judeţ, producătorii agricoli și comercianții se plâng că târgurile și oboarele în care își vând produsele, nu arată corespunzător.  Recent, astfel de nemulțumiri le-am întâlnit  la Vicovu de Sus. De aceea, îmi propun ca în mandatul meu, piețele publice, târgurile și oboarele să beneficieze de lucrări de renovare, de modernizare. Voi sprijini proiectele primarilor pentru reabilitarea acestor locații, pentru că este obligatoriu ca oamenii să beneficieze de condiții minimale, de igienă, să existe toalete și alimentare cu apă curentă”, a declarat Flutur. (N.B.)


Intră acum și în grupul de