Băișanu: Am votat convins că Suceava trebuie schimbată în bine


Intră acum și în grupul de

Liderul ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, candidatul formațiunii la funcția de primar a declarat că a votat pentru că Suceava trebuie schimbată în bine.

vot alegeri baisanu lungu balan ardeleanu (18)

”E important ca fiecare dintre noi să voteze, e important ca fiecare dintre noi să dovedească acel simț civic care îți oferă posibilitatea să-ți duci mai departe ideile, principiile.

Am votat convins că Suceava trebuie schimbată, trebuie schimbată în bine. E nevoie de mai multă seriozitate în actul public, în actul administrativ, e nevoie de experiență, de forța și de capacitatea de a-ți duce la bun sfârșit ideile și proiectele. Suceava e un oraș minunat cu oameni minunați, mai are nevoie de lideri, de administrație, de edili care să știe cu adevărat de ce au nevoie cetățenii, care să-i asculte, să-i înțeleagă și să ducă la îndeplinire toate dorințele lor atâta vreme cât bugetul o permite. Le doresc contracandiaților mei succes și sunt convins că după terminarea alegerilor Consiliul local și Primăria Suceava vor intra pe mâni bune”, a spus Băișanu.

 

Vezi ce a declarat Alexandru Băișanu, în urmă cu patru ani (10 iunie 2012), la ieșirea de la urne:

Liderul PNL Suceava, Alexandru Baisanu, a votat impotriva celor care „ne-au ciuruit”, dar si ”pentru demnitate si normalitate in municipiul Suceava” (VIDEO)

 


Intră acum și în grupul de