Flutur le transmite liberalilor suceveni să dea jos TVA-ul de la bucurie după alegeri: s-ar putea să se bucure prea repede


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a cerut, marţi, liberalilor suceveni să fie prudenţi şi pragmatici şi ca după aceste alegeri să dea jos TVA-aul de la bucurie pentru că urmează alegerile parlamentare şi că ceea ce urmează nu e uşor.

Gheorghe Flutur 2016

Flutur a spus într-o conferinţă de presă că nu consideră că trebuie să existe persoane din partid sancţionate pentru rezultatele obţinute în alegeri în judeţ, subliniind că e nevoie ca partidul să fie unit.

„Pot fi şi anumite supărări, la rece, şi euforii. Dar le vom gestiona cu atenţie că intrăm în zona alegerilor parlamentare şi va trebui să avem partidul foarte unit şi bine articulat”, a spus Flutur.

El a arătat că el este prudent în ceea ce priveşte rezultatul obţinut de PNL în alegerile locale din judeţ.

„Sunt prudent, că s-ar putea sub emoţia asta, unii s-ar putea să se bucure prea repede şi să dea TVA-ul jos de la bucurie şi alţii prea posomorâţi. Să fim prudenţi şi pragmatici în ceea ce urmează pentru că nu e uşor”, a spus liderul PNL Suceava.

El i-a felicitat şi pe adversarii politici pentru scorul pe care l-au făcut.

„Chiar îi felicit şi le doresc succes în drumul lor în limita jocului politic. Nu au fost chestiuni deosebite în depăşirea unui cod deontologic în campania electorală ceea ce îmi permite să-i salut şi să le spun toate cele bune”, a spus Flutur.

Preşedintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marţi, că organizaţia judeţeană Suceava a PNL a obţinut cel mai mare procent din ţară din PNL la alegerea Consiliului Judeţean, cu 48,31 la sută din voturi, iar prin redistribuire 56,75 la sută, reprezentând 21 de mandate de consilier judeţean.

„Cel puţin la momentul acesta suntem pe primul loc în ţară”, a spus Flutur care a menţionat că scoruri mari au obţinut şi organizaţiile PNL din Călăraşi şi Alba.

El a precizat că organizaţia PNL Suceava a produs „o surpriză extraordinară” şi a mulţumit electoratului şi echipei sale pentru acest rezultat.

„Trebuie să avem o bucurie prudentă pentru că e şi foarte multă treabă şi mai avem multe lucruri de făcut”, a spus Flutur.

El a menţionat că PNL va avea 21 de consilieri judeţeni, iar PSD 16 consilieri judeţeni şi că PNL va avea o majoritate confortabilă în CJ Suceava, urmând ca el să fie viitorul preşedinte, iar cei vicepreşedinţi sunt Viorel Seredenciuc, fost viceprimar al Sucevei în perioada 2008-2012 şi Gheorghe Niţă, care a fost consilier judeţean în ultimele două mandate. (N.B.)


Intră acum și în grupul de