Corneliu Popovici confirmă înțelegerea cu PNL pentru constituirea unei majorități în Consiliul Local Suceava

Ion Lungu anunțase în urmă cu o săptămână înțelegerea cu partidul lui Traian Băsescu


Intră acum și în grupul de

Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, a confirmat, joi, înțelegerea cu PNL pentru constituirea unei majorități în Consiliul Local Suceava.

PMP Basescu Popovici Andronache Codreanu Nicolau (74)

Astfel, potrivit lui Popovici, PMP va susține pentru funcția de viceprimar pe Marian Andronache, care a fost și candidatul pentru funcția de primar al formațiunii conduse de Traian Băsescu, iar pentru celalaltă funcție va fi susținut candidatul PNL, fiind nominalizat actualul viceprimar Lucian Harșovschi.

”PMP Suceava, prin cei doi consilieri locali va participa la formarea unei majorități și nu a unei alianțe în cadrul Consiliului Local Suceava alături de PNL. Am luat această decizie pentru o funcționare normală a Consiliului local în acest mandat. Este singura formulă lucrativă rezultată în urma alegerilor locale”, a spus Popovici.

El a menționat că despre cum vor participa consilierii locali PMP la această majoritate și care va fi aportul lor se va anunța în ședința de constituire a noului Consiliu Local, împreună cu PNL.

Popovici a mai spus că în următorul mandat, proiecte ale lui Marian Andronache se vor regăsi pe ordinea de zi a Consiliului local Suceava.

Liderul PMP Suceava a mai declarat că PMP va mai face majorități cu PNL și în alte localități din județ, dar a menționat că sunt localități unde se vor face majorități și cu PSD.

”Nu facem deocamdată alianțe, ci participăm la constituirea de majorități pentru funcționarea consiliilor locale respective”, a spus Corneliu Popovici.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de