FOTO Chiar si pe ploaie, unii suceveni au sustinut echipa nationala de fotbal


Intră acum și în grupul de

În ciuda ploii care a căzut in rafale in municipiul reședință de județ, împătimiții de fotbal și susținători ai echipei naționale din Suceava au stat și au suferit alături de România, miercuri seara, în confruntarea cu echipa națională a Elveției, meci încheiat cu scorul de 1-1.

taco loco 1

In lipsa unei zone publice dedicate vizionării în comun a meciurilor echipei naționale, numeroși suceveni au ales varianta teraselor din oraș ale căror proprietari s-au îngrijit ca meciurile să fie vizionate in codiții optime.

 

Miercuri seara, de pe terasele din oraș s-au făcut auzite mesaje de susținere dar și comentarii defavorabile, în special față de antrenorul echipei naționale, Anghel Iordănescu.  Microbiștii erau suparăți ca naționala nu are un conducător de joc și nu înțelegeau de ce Iordănescu a ținut pe banca de rezerve jucători care ar fi putut face un meci mai bun, mai dinamic.

20160615_195824

După partida încheiată indecis, și în urma căreia România a obținut primul punct la acest campionat european, unii susținători s-au declarat încrezători că echipa națională ar mai avea șanse de calificare din grupe, în timp ce alții s-au exprimat in termeni destul de sceptici arătând că fotbalul jucat de România este departe de nivelul cerut de o asemenea competiție europeană.

 


Intră acum și în grupul de