Deputatul Ioan Bălan a cerut PNL și PSD să acționeze împreună pentru interesul Bucovinei


Intră acum și în grupul de

Vicepreședintele PNL, deputatul PNL de Suceava Ioan Balan, a cerut, miercuri, după învestirea lui Gheorghe Flutur în funcția de președinte al CJ Suceava, ca toate forțele politice să acționeze împreună pentru bunul mers al județului.

flutur consiliu judetean harasim balan lungu (3)

El a spus că chiar dacă administrația locală și județeană nu se face în afara politicii, consideră că dincolo de granița județului trebuie să se vorbească pe o singură voce.

Balan este convins că Bucovina, incluzând întregul județ Suceava, va beneficia de o nouă etapă de dezvoltare pentru că „Bucovina este o stare de spirit”.

„Bucovina trebuie să fie pe mâini bune. Mâini bune înseamnă și cele ale colegilor de la PSD. Aici, acasă, le mai zicem noi, dar hai să fim bucovineni și la București și la Viena și în toate capitalele europene”, a subliniat Ioan Balan.

Prezent la aceeași ședință, primarul Sucevei, Ion Lungu,  a spus că este onorat să fie din nou în echipă cu Gheorghe Flutur în administrație, dar este convisc că urmează o perioadă grea.

„Oamenii sunt mult mai exigenți față de cei pe care i-au ales și nu mai au răbdare. Vor să vadă că ne respectăm promisiunile”, a spus Ion Lungu. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de