Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, a demisionat din funcție. Ioan Stan este noul președinte interimar


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, Cătălin Nechifor, și-a anunțat, joi, în Comitetul Executiv Național demisia din funcția de președinte al organizației județene ca urmare a rezultatelor obținute în alegerile locale din 5 iunie, iar CEx a votat, în unanimitate, ca președintele interimar al organizației județene PSD Suceava să fie deputatul Ioan Stan.

Nechifor a fost președinte al PSD Suceava în ultimii șase ani și a fost reales în funcție în toamna anului trecut pentru un mandat de 4 ani.

Stan Nechifor

Ioan Stan este cel mai vechi deputat PSD din județul Suceava, el fiind ales în funcție în anul 2000.

Deputatul Ioan Stan nu s-a așteptat la această numire și a spus că va continua să facă echipă cu Cătălin Nechifor.

„Am fost o echipă, rămânem o echipă”, a spus Ioan Stan.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a decis, joi, la Târgovişte, numirea de lideri interimari în fruntea unor organizaţii, în urma rezultatelor de la alegerilor locale, între acestea fiind Botoşani, Suceava, Cluj, Alba, Braşov şi Satu Mare, a anunţat preşedintele partidului, Liviu Dragnea.

„Unii dintre colegi şi-au asumat un rezultat prost. La Botoşani, domnul Portariuc, care era preşedinte interimar, şi-a asumat înfrângerea de la municipiu, chiar dacă a câştigat judeţul cu un scor bun şi CExN a desemnat-o preşedinte pe doamna Doina Fedorovici. La Suceava, dl. Cătălin Nichifor a avut şi o problemă de sănătate în campanie şi cu toate astea şi-a asumat înfrângerea de la Suceava şi Comitetul Executiv l-a desemnat pe dl. Ioan Stan preşedinte interimar”, a spus Dragnea.

(N.B.)


Intră acum și în grupul de