Comitetul Executiv al PSD Suceava, necruțător cu organizațiile care nu au performat în alegerile locale


Intră acum și în grupul de

Comitetul Executiv al PSD Suceava, întrunit, sâmbătă, în orașul Frasin, a luat decizii categorice privind organizațiile locale care nu au performat în alegerile locale din 5 iunie.

 

Astfel, CEx al PSD Suceava decis, sâmbătă, dizolvarea Biroului Permanent al Organizației municipale Suceava și numirea ca președinte interimar a lui Dan Ioan Cușnir. Acesta urmează să constituie un birou politic interimar care să gestioneze activitatea organizației până la alegerea unei noi conduceri.psd nechifor cusnir bejenariu siret (6)

Organizația municipală PSD Suceava a avut ca lider în ultimii ani pe senatorul Ovidiu Donțu, iar acesta a demisionat din funcție după ce organizația nu și-a atins scopul de a câștiga alegerile pentru funcția de primar.

PSD nu a mai câștigat funcția de primar al municipiului Suceava din anul 2000.

Totodată, Comitetul Executiv au aprobat dizolvarea organizațiilor locale din Vatra Dornei, Câmpulung Moldovenesc, Gura Humorului și numirea președinților interimari  Gheorghe Apetrii în Vatra Dornei, Adrian Posa în Câmpulung Moldovenesc și Nicolae Cazacu în Gura Humorului.

La solicitarea unor președinți de organizații locale s-a supus votului și s-a aprobat retragerea sprijinului politic unor consilieri locali aleși pe listele PSD ca urmare a încălcării unor prevederi statutare.

E vorba de patru consilieri locali care au fost excluși din partid și vor fi înlocuiți în Consiliile locale cu supleanți de pe lista PSD.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de