Liderul interimar al PSD Suceava, Ioan Stan, își asumă să câștige jumătate din locurile de parlamentari din județ: cinci deputați și doi senatori


Intră acum și în grupul de

Președintele interimar al PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, a prezentat, sâmbătă, la Frasin, în Comitetul Executiv al organizației județene, strategia de acțiune politică a PSD Suceava în care își propune să câștige la alegerile parlamentare jumătate din numărul de parlamentari de Suceava, respectiv doi senatori și cinci deputați.

PSD Cex Stan

Primul Comitet executiv al Organizației Județene a PSD după numirea ca președinte interimar a deputatului Ioan Stan s-a desfășurat, sâmbătă, în orașul Frasin, la ședință participând 125 de reprezentanți ai formațiunii.

Ioan Stan a felicitat primarii care s-au evidențiat prin numărul mare de voturi obținute pentru propria candidatură cât și pentru lista consilierilor județeni PSD, iar fostul președinte al organizației județene, Cătălin Ioan Nechifor a mulțumit tuturor membrilor PSD Suceava pentru colaborarea din ultimii 6 ani și și-a exprimat intenția de a continua alături de aceștia construcția politică social-democrată în județul Suceava.

Ulterior, Ioan Stan a prezentat și a supus aprobării membrilor comitetului executiv strategia de acţiune politică care are ca obiectiv major câștigarea alegerilor parlamentare 2016.

Astfel, Ioan Stan vizează ca PSD să obțină cel puțin cinci locuri de deputat și două de senator din cele zece locuri de deputat și patru de senator din județ.

El consideră că obiectivul asumat de PSD pentru județul Suceava este „perfect realizabil” în contextul rezultatului alegerilor locale în care PSD a obținut conducerea a 63 de primării din cele 114 ale județului. Modul de implementare a acestei strategii va fi evaluat permanet în întâlnirile Biroului pemanent care pentru perioada imediat următoare au fost programate să aibă loc pe 22 iulie la Straja, pe 29 iulie la Vatra Dornei și pe 12 august la Cajvana.

Obiectivul principal și demersurile strategiei politice au fost adoptate în unanimitate și asumate cu determinare de cei prezenți fapt subliniat în alocuțiunile primarilor din Dumbrăveni, Crucea, Boroaia, Siminicea și a primarului municipiului Fălticeni, Cătălin Coman.

Primarul de Fălticeni a ținut să transmită și un mesaj către conducerea PNL a Consiliului Județean Suceava arătând că între Consiliul Județean și localități  există doar relații de colaborare și că primarii, implicit majoritatea constituită de cei 63 primari PSD, au principalul cuvânt de spus în gestionarea unor probleme la nivelul județului și că obiectivele asumate în campanie de fiecare candidat pot fi atinse prin implementarea de proiecte europene.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de