Trei capace de canal au sărit în urma exploziei unei acumulări de gaze din canalizarea de pe Aleea Jupiter din Suceava. Un bărbat a suferit arsuri ușoare, iar o altă persoană un atac de panică


Intră acum și în grupul de

Trei capace de canal au sărit, sâmbătă, în urma unei explozii care s-a produs pe Aleea Jupiter din municipiul Suceava din cauza unei acumulări de gaze în canalizare.

rola_politisti_nu_treceti_acces_interzis_41733400

Cel mai probabil, acumularea de gaze din canalizare până în fața unei scări de bloc din zonă s-a produs din cauza lucărilor efectuate, vineri, la rețeua de utilități.

Echipele de intervenție ale ISU Suceava au acționat imediat în zonă și au monitorizat perimetrul în timp ce jandarmi și polițiști au izolat zona pentru a se evita orice pericol.

Echipe ale E.On au intervenit în zonă pentru a remedia avaria care s-a produs, cel mai probabil, în urma lucrărilor executate cu o zi înainte.

În urma exploziei s-au produs pagube minore, potrivit reprezentanților ISU Suceava care au menționat că s-a acordat primul ajutor unei persoane care a suferit un atac de panică, dar și unui bărbat care a fost atins în zona părului, de flacăra rezultată din explozie, dar că nu a fost necesară transportarea acestora la spital.(N.B.)


Intră acum și în grupul de