Senatorul Mihai Neagu a devenit membru PMP și speră că formațiunea va obține două posturi de parlamentar în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Senatorul Mihai Neagu, care era și președinte al UNPR Suceava, a devenit, de miercuri, senator al Partidului Mișcarea Populară după ce PMP a fuzionat prin absorbție cu UNPR.

Mihai Neagu a declarat că urmează să aibă în scrut timp discuții cu președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, pentru a contura o echipă puternică rezultată din fuziunea celor două organizații.

„Trebuie să facem o echipă puternică pentru că nu e ușor să atingem 5-6 la sută din voturi. Avem experiența alegerilor locale și va trebui să dublăm votul politic”, a spus Mihai Neagu.

Mihai NeaguEl a arătat că va trebui realizată o legătură puternică în cadrul PMP, între membrii din PMP și UNPR, care acum sunt un singur partid.

Mihai Neagu a mai spus că PMP Suceava dorește să obțină două posturi de parlamentar în județul Suceava, unul la Camera Deputaților și unul la Senat, menționând că el și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat de senator.

PMP și UNPR au fuzionat, miercuri, în urma unui congres, noul partid condus de Traian Băsescu urmând să se numească PMP. (N.B.)


Intră acum și în grupul de