Senatorul Mihai Neagu a devenit membru PMP și speră că formațiunea va obține două posturi de parlamentar în județul Suceava

Senatorul Mihai Neagu, care era și președinte al UNPR Suceava, a devenit, de miercuri, senator al Partidului Mișcarea Populară după ce PMP a fuzionat prin absorbție cu UNPR.

Mihai Neagu a declarat că urmează să aibă în scrut timp discuții cu președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, pentru a contura o echipă puternică rezultată din fuziunea celor două organizații.

„Trebuie să facem o echipă puternică pentru că nu e ușor să atingem 5-6 la sută din voturi. Avem experiența alegerilor locale și va trebui să dublăm votul politic”, a spus Mihai Neagu.

Mihai NeaguEl a arătat că va trebui realizată o legătură puternică în cadrul PMP, între membrii din PMP și UNPR, care acum sunt un singur partid.

Mihai Neagu a mai spus că PMP Suceava dorește să obțină două posturi de parlamentar în județul Suceava, unul la Camera Deputaților și unul la Senat, menționând că el și-a exprimat intenția de a candida pentru un nou mandat de senator.

PMP și UNPR au fuzionat, miercuri, în urma unui congres, noul partid condus de Traian Băsescu urmând să se numească PMP. (N.B.)