Popovici: PMP, a treia forță politică în județul Suceava, cu un senator, șapte viceprimari, 101 consilieri locali.Ținta pentru parlamentare-doi deputați și un senator


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, vineri, că PMP este a treia forță politică în județul Suceava, după PSD și PNL și că, după fuziunea cu UNPR, PMP Suceava are un senator, Mihai Neagu, care este și prim-vicepreședinte interimar al organizației, șapte viceprimari și 101 consilieri locali.

El a spus că prin fuziunea cu UNPR s-a întărit poziția PMP pe eșicherul politic, iar în urma alegerilor parlamentare, situația din județul Suceava va fi diferită față de cea de după alegerile locale când doar PNL și PSD au intrat în Consiliul Județean.

El a arătat că ținta PMP Suceava pentru alegerile parlamentare este de doi deputați și un senator din cei zece deputați și patru senatori ce revin județului.

corneliu popovici PMP suceava (3)

Popovici a menționat că el și-a exprimat intenția de a candida la funcția de deputat, în timp ce Mihai Neagu dorește să candideze pentru un loc în Senat.

El a spus că listele vor fi stabilite în perioada următoare, iar organizația urmează să se întărească și a făcut un apel celor din UNPR care au părăsit formațiunea că ușile PMP sunt deschise și că pot să se alăture acestui proiect. (N.B.)


Intră acum și în grupul de