Ioan Stan: Femeile din PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare din 2016

La Cacica, a avut loc, joi seara, întâlnirea Comitetului Executiv al  Organizației  Femeilor Social-Democrate Suceava, la care au participat peste 170 de reprezentante  ale doamnelor social-democrate din toate zonele județului, membri ai Biroului Permanent al Organizației Județene PSD și parlamentari.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, președinta OFSD, Oana Pintilei, a făcut o prezentare a activităților în care s-au implicat doamnele social-democrate sucevene în ultimii patru ani, activități diverse (culturale, educaționale, caritabile, politice) care au contribuit esențial la promovarea valorilor social-democrate.

Oana Pintilei, femei PSD

”Datorită implicării lor, doamnele social-democrate au fost prezente într-un număr important pe listele electorale ale PSD Suceava, obținând 3trei funcții de primar (Maria Tomescu – comuna Baia, Violeta Țăran – comuna Berchișești, Maria Pleșca – comuna Voitinel), două funcții de consilier județean (Gabriela Mihai, Oana Pintilei), cinci funții de viceprimar și 95 funcții de consilier local. Astfel,  doamnele social-democrate au cea mai consistentă reprezentare pe scena politică a județului Suceava”, arată sursa citată.

În comunicat se precizează că implicarea doamnelor social-democrate a fost apreciată și de președintele Organizației Județene PSD Suceava, Ioan Stan, care și-a exprimat opinia că membrele PSD pot constitui esența reformei clasei politice și cheia succesului în alegerile parlamentare din 2016, încurajând doamnele să-și manifeste intenția de a fi prezente pe listele electorale.

Ioan Stan, intalnire femei PSD

Reprezentantele locale ale OFSD care au luat cuvântul și-au exprimat unanim convingerea că obiectivul electoral stabilit de PSD Suceava va fi realizat print-o implicare mai profundă a doamnelor în activitățile politice, dar și prin invocarea rezultatelor foarte bune în plan social și economic, obținute în toată perioada post-decembristă de guvernele social-democrate, în antiteză cu rezultatele dezastruoase ale guvernelor liberale sau tehnocrate, ale căror consecințe se resimt și astăzi, se mai menționează în comunicatul PSD Suceava. (Alin Dima)