Ioan Stan ar urma să candideze pentru Senat, Cătălin Nechifor pentru Camera Deputaților


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, aflat la al patrulea mandat de deputat, ar urma să candideze pentru un loc în Senat în următoarele alegeri, în timp ce fostul lider al organizației județene, Cătălin Nechifor, ar urma să candideze pentru un loc în Camera Deputaților, potrivit unor surse din partid.

Stan Nechifor

Cei 18 candidați ai PSD Suceava propuși pentru a fi înscriși pe listele partidului la alegerile parlamentare au fost prezentați în cadrul ședinței Biroului Permanent Județean al PSD Suceava desfășurat, vineri, la Cajvana, dar lista nu este definitivă întrucât urmează ca aceste candiaturi să fie avizate, în primul rând, de conducerea centrală a partidului.

Ulterior, Comitetul Executiv Județean al PSD Suceava va valida candidaturile și va stabili și ordinea pe listă.

Potrivit unor surse din PSD Suceava, lista pentru Senat ar urma să fie deschisă de Ioan Stan, urmat de actualii senatori Neculai Bereanu și Ovidiu Donțu.

Lista pentru Camera Deputaților ar urma să fie deschisă ori de deputatul Eugen Bejinariu, ori de fostul președinte al CJ Suceava, Cătălin Nechifor.

Pe lista pentru Camera Deputaților ar urma să mai fie înscriși Alexandru Rădulescu, fost vicepreședinte al CJ Suceava, deputații Eugen Uricec și Cezar Cioată, liderul femeilor social democrate sucevene Oana Pintilei, liderii de zone Vasile Rusu, George Soldan, Emi Havrici, Verginel Iordache, dar și Cristina Teodorovici și Brândușel Nichitean.

PSD își propune să câștige cinci locuri pentru Camera Deputaților și două locuri pentru Senat. (N.B.)


Intră acum și în grupul de