PSD Suceava dă ca și câștigate alegerile parlamentare din toamnă, pe zona Radăuți


Intră acum și în grupul de

Fostul președinte al CJ Suceava și al organizației județene a PSD, Cătălin Nechifor este convins că zona Rădăuți va câștiga alegerile parlamentare din toamna acestui an, argumentul prezentat de el find faptul că 7 din cei 10 primari din zonă sunt ai PSD iar municipiul Rădăuți este condus tot de un primar social-democrat.

20160819_151049

Într-un comunicat de presă se precizează că la ședința BPJ al PSD, desfășurată la Milișăuți, Cătălin Nechifor a prezentat o analiză a rezultatelor alegerilor locale obținute de PSD în această zonă, remarcând  faptul că, ”deși numărul de voturi acordate listei consilierilor județeni a fost nesatisfăcător, social-democrații au câștigat funcția de primar în 7 din cele 10 localități ale acestei zone (în primul rând în municipiul Rădăuți), ceea ce constituie o premisă esențială în câștigarea alegerilor parlamentare”.

”Ideea aceasta a fost subliniată și de președintele Organizației Județene PSD, Ioan Stan, care a adăugat că opțiunea pentru o mișcare neînchegată PDL-PNL, completată de rezultatele dezastruoase ale guvernărilor de dreapta sau tehnocrate este incomparabilă și inadmisibilă față de continuarea reformelor începute de guvernul PSD condus de Victor Ponta, cu rezultate apreciate de toate structurile socio-profesionale. Această comparație se constituie de asemenea într-o premisă reală a PSD de a câștiga alegerile parlamentare, opinie împărtășită și susținută de toți cei  prezenți”, se mai spune în comunicat. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de