PSD Suceava aproape să-și finalizeze listele de candidați la parlamentare. Surprize ale lui Ioan Stan pentru vechii parlamentari


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava este aproape să finalizeze listele de candidați pentru alegerile parlamentare din acest an.

Potrivit unor surse din partid, liderul organizației PSD Suceava, Ioan Stan, va avea o surpriză pentru  cei mai mulți dintre actualii parlamentari, aceștia nefiind incluși pe locurile considerate eligibile.

PSD Suceava și-a propus să obțină la aceste alegeri două locuri de senator și cinci locuri de deputat.

Astfel, conform surselor citate, la Senat va candida pe primul loc președintele organizației județene, Ioan Stan, iar pe locul al doilea ar urma să fie înscris actualul senator Neculai Bereanu, aflat la primul mandat, sau Emanuel Havrici, responsabil pentru zona de munte.

Pentru Camera Deputaților, lista de candidați PSD Suceava ar urma să fie deschisă de Mirela Adomnicăi, directorul executiv al AJOFM Suceava, cea care a mai fost deputat în legislatura 2004-2008.Mirela Adomnicai

Pe următoarele locuri ar urma să fie înscriși fostul președinte al PSD Suceava și al CJ Suceava, Cătălin Nechifor, fostul vicepreședinte al CJ Suceava Alexandru Rădulescu, purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, Vasile Rusu, responsabil pentru zona Vicovu de Sus-Solca și unul dintre cei doi nominalizați pentru Senat, Emanuel Havrici sau Neculai Bereanu.

Catalin Nechifor si Alexandru Radulescu (2)

De menționat este că pe locurile eligibile nu au fost nominalizați senatorul Ovidiu Donțu, deputatul Eugen Uricec. Actualul deputat de Suceava Eugen Bejinariu renunță să candideze pentru încă un mandat, iar deputatul Gavril Mîrza și-a anunțat de anul trecut retragerea din politică.

Lista de candidați și ordinea pe liste urmează să fie aprobate de Biroul Permanent Județean al PSD Suceava și confirmate de conducerea centrală a PSD.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de