Tinerii social-democrați suceveni încurajați să participe la reabilitarea clasei politice


Intră acum și în grupul de

Tinerii social democrați suceveni care au participat în week-end, la Vatra Dornei,  la școala de vară a organizației județene au fost îndemnați să participe la reabilitarea clasei politice românești.

PSD (4)

TSD Suceava a organizat în perioada 2-4.09.2016 la Vatra Dornei, sub sloganul “Generaţia 2020” ediţia a VI a Şcolii de Vară TSD, la care au participat preşedintele interimar al PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, fostul ministru al educaţiei, senator Ecaterina Andronescu, fostul europarlamentar, actual senator, Gabriela Creţu şi preşedintele Consilului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, parlamentarii suceveni, precum şi membrii ai Biroului Permanent Judeţean PSD Suceava.

Ecaterina Andronescu a făcut o radiografie complexă a contextului socio-politic actual punctând asupra rolului tinerilor în schimbările ce sunt necesare și cerute de așteptările elctoratului și nevoile societății românești.

 

În mesajele transmise, liderii PSD i-au încurajat pe tineri să participe la reabilitarea imaginii clasei politice, să-și reevalueze motivatia pentru care doresc să se implice în politica și să recucereasca diaspora, ca electorat de stânga.

PSD (3)

Tinerii au participat la activităţi educaţionale, dar şi recreaţionale şi de socializare. Şcoala de Vară TSD din acest an a cuprins o serie de ateliere în care s-au dezbătut teme de campanie, modalităţi de comunicare, inclusiv în spaţiul virtual.

 

Preşedintele TSD Suceava, Şoldan George, a subliniat contribuţia tinerilor la alegerile locale, nu mai puţin de cinci primari şi peste 50 de consilieri locali provenind din rândul lor, ceea ce demonstrează forţa Organizaţiei de Tineret a PSD Suceava.

 

Social democraţii au luat parte apoi la diverse activităţi sportive şi distractive în incinta unei baze sportive din municipiul Vatra Dornei.

PSD (1)

Spre final preşedintele PSD Suceava, Ioan Stan, a subliniat că tinerii au demonstrat până acum importanţa lor în cadrul organizaţiei şi i-a asigurat ca proiectele lor se vor bucura de susţinerea conducerii partidului.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de