Băișanu: Sunt convins că la alegerile parlamentare vom obține un scor care să ne permită să avem un senator și doi deputați


Intră acum și în grupul de

Deputatul Alexandru Baisanu sustine o conferinta de presa la biroul sau parlamentar din CJ Suceava.

baisanu (2)

LIVE TEXT:

”Vad ca ce se intampla la Suceava si la nivel national ne obliga sa iesim si sa spunem lucurilor pe nume. Maine toti alesii locali ALDE vor fi la Bucuresti.

Va avea loc Liga alesilor locali. ALDE e singurul partid liberal din Romani si vom veni cu o serie de propuneri pe diverse paliere de dezvoltare.

Probabil saptamana viitoare vom finaliza listele la Suceava pentru cele doua camere ale Parlamentului. Celelalate partide, mai ales PNL, au o lista care ma ingrijoreaza. Cred ca va fi cea mai slaba lista pe care PNL o poate avea la Suceava. Imi pun mari sperante in lista ALDE, care va avea oameni politici.

La PNL vad oameni care traiesc doar din politica si daca ar fi sa se angajeze undeva nu cred ca pot sa o faca foarte usor.

La PSD vad ca exista inca mici cutremure si tot vad ca ies oamenii de pe liste.

La Suceava avem o problema reala cu termoficarea. Vad ca a venit temporarul ministru al Transporturilor care a anuntat ca va da drumul la Pascani-Ploiesti.

Nu ni se spune cat s-a furat la soseaua de centura in perioada lui Flutur presedinte al CJ si nici in perioada lui Nechifor. Doar hore si cantari.

Cred că mare parte din miniștrii tehnocrați sunt de fapt niște gangsteri care vor să vândă România bucată cu bucată.

E singurul guvern al Romaniei care nu are de a face cu patriotismul si poporul roman. Singurul care vinde tot ce mai poate fi vandut intereselor straine.

Vom avea o sedinta in care se va vota in mod clar listele in baza unor principii foarte clare. Eu am facut cerere pentru a acandida la Camera Deputatilor.

Nu vom avea politruci si care nu stiu sa fie decat parlamentari. Nu vom avea penali si nici oameni care sunt susceptibili de a fi neconformi cu moralitatea.

Vrem sa otinem un post de senator si două de deputati. Nu voi discuta ordinea pana nu o vom rezolva prin vot.

Sunt convins că la alegerile parlamentare vom obține un scor care să ne permită să avem un senator și doi deputați. Suntem a treia forta politica a judetului.”


Intră acum și în grupul de