Partidul Verde Suceava: Iarăși pădurea va fi sursă de finanțare a campaniei electorale? Președintele României și Guvernul au abandonat problemele privind furtul pădurii sau defrișările masive


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava a constatat că în ultima perioadă Guvernul și Președintele României au abandonat problemele privind furtul de pădure sau defrișările masive și se întreabă dacă nu cumva pădurea va deveni din nou sursă de finanțare a campaniei electorale.

padure doboratura (1)

Într-un comunicat de presă, liderul Partidului Verde filiala județeană Suceava, Dan Acibotăriță,  arată că a observat că problema legată de furtul pădurii, ori defrișarea masivă a acesteia, a fost lăsată pe planul al treilea de Guvernul și Președintele României.

„Dacă, cu ceva timp în urmă, se discuta în CSAT de pădure, despre cum au dispărut milioane de metri cubi de lemn, astăzi nimeni dintre aceștia nu mai spune ceva. Ori sunt prea ocupați de viața politică a României, ori au uitat că din România au dispărut o mare parte din mândrele păduri, ori iarăși consideră pădurea o sursă de finanțare a campaniei electorale”, arată Dan Acibotăriță.(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de