Flutur răspunde scrisorilor deschise sau mai puțin deschise din partea PSD: Deocamdată, sucevenii au decis ca PNL să conducă județul


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, președinte al CJ Suceava, a declarat, joi, că atacurile PSD din ultima perioadă la adresa sa nu îl impresionează în condițiile în care sucevenii au decis ca PNL să conducă județul și a arătat că nu este „eligibil” pentru PSD.

Flutur a spus într-o conferință de presă că în ceea ce privește atacurile socialiștilor din ultima perioadă constată că PSD a intrat mai repede în campania electorală și asta pentru că la Suceava este loteria listelor la PSD care le schimbă în fiecare săptpmână.

flutur-si-lungu

„După patru ani de hibernare când nu au făcut nimic, sunt foarte odihniţi şi vocali azi, cu scrisori deschise şi semideschise”, a spus Flutur care a menționat că îi va lăsa „şomeri” pentru că nu le va face jocul pentru că nu va fi „eligibil” pentru PSD.

 

”Văd că îmi cer suspendarea şi pot să o facă 24 de ore pe zi că nu contează. Oricum nu m-au votat. După mintea unora din PSD, Flutur ar trebui să plece acasă”, a spus liderul PNL Suceava care a subliniat că deocamdată, sucevenii au decis că PNL să conducă judeţul.

„Vă deranjează că am deblocat şoseaua de centură după ce patru ani a prins păianjeni? Asta după ce au cotozit patru ani pe hartă cu carioca şoseaua de centură? Că am deblocat subvenţiile din agricultură pentru fermieri? Că am deblocat împreună cu Lungu asfaltarea centrului Sucevei? Că am finalizat Muzeul de Istorie al Bucovinei? Că am deschis linii aeriene? Că am modernizat drumurile naţionale spre Putna, spre Siret, poate fi o critică pentru cei de la PSD? Că am obţinut aprobarea modernizării a 65 de şcoli? Că am reluat promovarea judeţului şi a Bucovinei?” a întrebat Flutur.

El a făcut referire și la disputa privind participarea la Târgul de la Bergamo pe care a anulat-o pentru a nu include diaspora în dispute politice.

„Ştiu, nu le-a fost niciodată dragă diaspora. Am văzut cele mai pasionale discuţii acum. Eram vinovat că plec, acum sunt vinovat că nu mai plec”, a spus Flutur.

El a menționat că este corect să fie făcut cunoscută Bucovina şi să vină oameni de afaceri, iar diaspora să fie ambasadorul Bucovinei.

„Nu am luat în calcul niciodată tema că orice acţiune, vezi, Doamne, sunt acţiuni electorale pe bani publici. Am făcut o analiză şi am spus că vom propune amânarea pentru la anul. O întreagă discuţie şi despre asta”, a spus Flutur care a făcut referire la reacția PSD privind această temă.

 

El a spus că nu dorește să reia discuțiile despre „parcul de dinozauri” care nu s-a mai făcut sau despre medicina chinezească de la Cacica.

„Nu s-a materializat nimic la ei”, a spus liderul liberal sucevean.

El a spus că va respecta procedurile și cheamă sucevenii la  construcţia judeţului şi să fie făcute realizări adevărate.

„Le spun PSD-iştilor: ne vom pregăti foarte bine să explicăm de ce să voteze PNL. Să stea liniştiţi că patru ani vor avea timp din opoziţie să critice”, a mai spus Flutur.(N.B.)

 


Intră acum și în grupul de