Listele cu candidații PNL Suceava pentru parlamentare, avizate de conducerea partidului, vor fi depuse la BEJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Listele de candidați ai PNL Suceava pentru alegerile parlamentare au fost avizate de conducerea partidului și urmează să fie depuse la Biroul Electoral Județean Suceava.

 

Ioan Balan 1

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat că listele au fost aprobate în forma decisă de organizația județeană PNL Suceava, iar luni se va stabili când vor fi depuse.

Surse din partid au precizat că depunerea listelor ar urma să fie făcută miercuri dimineața, ultima zi în care se mai pot depune fiind joi, 27 octombrie.

La alegerile parlamentare din 11 decembrie PNL Suceava deschide lista pentru Senat cu Dan Cadariu și cea pentru Camera Deputaților cu vicepreședintele partidului, deputatul Ioan Bălan.

Lista pentru Senat este continuată cu actualul senator, Vasilica Steliana Miron, consilierul județean Radu Pentiuc, Tudor Titianu, Mugurel Bocancea și Cristian Crețu.

La Camera Deputaților, pe locurile considerate eligibile, sunt înscriși, pe lângă Ioan Bălan, primarul comunei Iacobeni, Angelica Fădor, realizatorul TV Bogdan Gheorghiu, omul de afaceri Dumitru Mihalescu, deputatul Radu Surugiu și consilierul local Ovidiu Doroftei.

PNL Suceava își propune să obțină în urma alegerilor doi senatori și cinci sau chiar șase deputați.

Dintre actualii parlamentari PNL de Suceava nu vor mai candida în aceste alegeri prim vicepreședintele coordonator, deputatul Dumitru Pardău, deputatul Sanda Maria Ardeleanu și deputatul Constantin Galan.

(Alin Dima)


Intră acum și în grupul de