Listele de candidați ale PSD Suceava pentru alegerile parlamentare vor fi avizate, marți, de conducererea partidului


Intră acum și în grupul de

Listele de candidați pentru Senat și Camera Deputaților ale PSD Suceava la alegerile din 11 decembrie ar urma să fie avizate, marți, de conducerea națională a partidului și vor fi depuse la Biroul Electoral Județean Circumscripție, miercuri sau joi.

ioan stan

Președintele PSD Suceava, deputatul Ioan Stan, a declarat că listele vor fi avizate și semnate de președintele PSD, Liviu Dragnea, în cursul zilei de marți.

El a spus că după validare va face publice listele de candidați care ar urma să fie depuse la Biroul Electoral Județean Suceava miercuri sau joi.

Potrivit unor surse din PSD, lista de candidați pentru Senat este deschisă de deputatul Ioan Stan, iar pe locul al doilea este înscris Virginel Iordache, în timp ce pe locul trei va fi senatorul Ovidiu Donțu.

maricela-cobuz
Maricela Cobuz, sursa foto Facebook

Lista de candidați la Camera Deputaților este deschisă de deputatul Eugen Bejinariu, fiind urmat de Maricela Cobuz, medic pediatru în SJU Suceava, apoi de Cătălin Nechifor, Alexandru Rădulescu și Emilian Havrici.

PSD își propune ca la alegerile parlamentare să obțină jumătate din numărul de parlamentari ai județului, respectiv doi senatori și cinci deputați.

Dintre actualii parlamentari de Suceava nu mai candidează sau nu sunt pe locuri considerate eligibile senatorul Neculai Bereanu, senatorul Ovidiu Donțu, deputatul Eugen Uricec, deputatul Gavril Mîrza, deputatul Cezar Cioată și deputatul Ovidiu Iane.


Intră acum și în grupul de