Flutur: Cer cu respect, cu îngăduință, cu modestie, dar foarte hotărât un vot pentru echipa PNL la parlamentare


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, marți, după depunerea listelor de candidați PNL Suceava pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie că cere cu respect, cu îngăduință, cu modestie, dar foarte hotărât un vot pentru echipa PNL la parlamentare, subliniind că e vorba de continuare proiectului din primăvară când sucevenii au oferit o largă majoritate PNL în CJ Suceava.

pnl-candidati-lungu-cadariu-flutur-pentiuc-6

El a spus că PNL este primul partid politic care a depus lista completă cu 46 de zile înainte de alegeri, iar împreună cu primarul Sucevei, Ion Lungu, este alături de această echipă de candidați.

Flutur a subliniat că organizația județeană PNL Suceava, a analizat, a votat și a propus o listă care a fost aprobată integral de conducerea centrală a partidului așa cum a trimis-o, fiind o listă cu oameni care au reprezentativitate pentru județul Suceava.

„Echipa noastră e o echipă pe care o trimitem la drum pentru următorii patru ani pentru Suceava și pentru suceveni. O echipă eficientă pentru Suceava, ăsta vreau să fie mesajul cu care să plece la drum oamenii noștri”, a spus liderul liberal

El a menționat că PNL Suceava mizează pe șase locuri eligibile la Camera Deputaților și două locuri eligibile la Senat fiind „un proiect ambițios care este o prelungire a proiectului din primăvară de la alegerile locale”.

„Populația județului la alegerile locale ne-a dat o majoritate mare în Consiliul Județean și cer cu respect, cu îngăduință, cu modestie, dar foarte hotărât un vot pentru echipa PNL la parlamentare ca să putem continua proiectele pe care noi din administrația publică locală și județeană le-am început deja.Solicităm acest vot pentru echipă pentru că avem încredere și avem nevoie de acești oameni ca să ne ajute”, a spus Flutur.pnl-candidati

El a menționat că echipa este formată și din oameni noi, e o echipă echilibrată, cu oameni de diverse profesii și are o reprezentare ce a izvorât din discuțiile cu baza PNL.

PNL a depus, marți, la Biroul Județean Electroal Suceava listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie, listele fiind deschise de deputatul Ioan Bălan la Camera Deputaților și de Dan Cadariu, fost vicepreședinte al CJ Suceava în perioada 2008-2012, la Senat.

Pe următoarele locuri considerate eligibile pe lista pentru Camera Deputaților sunt înscriși primarul comunei Iacobeni, Angelica Fădor, realizatorul TV Bogdan Gheorghiu, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, deputatul Radu Surugiu și fostul viceprimar al Sucevei Ovidiu Doroftei, iar la Senat pe locul al doilea este înscrisă Vasilica Steliana Miron, actual senator PNL.

 


Intră acum și în grupul de