Ion Lungu: Trebuie să obținem cât mai multe mandate de parlamentari pentru ca PNL să guverneze în continuare


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației municipale Suceava a PNL, primarul Ion Lungu, a declarat, marți, după depunerea listelor de candidați ai PNL Suceava pentru alegerile parlamentare că va trebui ca la aceste alegeri să fie obținute cât mai multe mandate de parlamentar pentru ca PNL să guverneze în continuare.

pnl-flutur-balan-lungu-24

El a spus că susține echipa PNL pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie și a subliniat că  PNL are la Suceava, atât la Senat cât și la Camera Deputaților, o echipă puternică.

”Am convingerea că împreună cu cei 45 de primari, cu președintele Consiliului Județean, vom face tot ce este posibil în așa fel încât în data de 11 decembrie să obținem cât mai multe mandate de parlamentari din partea județului Suceava în așa fel încât Partidul Național Liberal să poată guverna în continuare având în vedere faptul că atât eu cât și domnul Flutur avem foarte multe proiecte demarate, proiecte importante, proiecte care să creeze locuri de muncă în perioda următoare și nu vom putea face fără parlamentari”, a spus Lungu.

El și-a exprimat convingerea că PNL va câștiga alegerile în județul Suceava.

„Am ferma convingere că pe data de 11 decembrie ne vom întâlni și vom sărbători o victorie clară a PNL, aici, în județul Suceava”, a spus Lungu.


Intră acum și în grupul de