Ioan Bălan, „locomotiva” PNL Suceava în alegerile din 11 decembrie: Trebuie să avem un guvern de dreapta condus de Dacian Cioloș


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL Ioan Bălan care deschide la alegerile parlamentare din 11 decembrie lista PNL pentru Camera Deputaților a fost supranumit, marți, de președintele organizației, Gheorghe Flutur, „locomotiva noastră în aceste alegeri” și este cel pe care se bazează candidații liberali în cursa pentru a câștiga alegerile din acest an.

pnl-flutur-balan-lungu-45

Bălan a spus că și-a amintit cum la alegerile locale parlamentarii au susținut candidații la CJ Suceava și la primării, iar acum constată că situația s-a inversat.

El a declarat că rolul parlamentarilor este să strângă în echipă cât mai mulți parlamentari PNL în județul Suceava pentru a reuși să constituie guvernul.

„În primul rând să oferim stabilitate, majoritate în Parlamentul României pentru a genera un guvern de dreapta condus de Dacian Cioloș”, a spus Bălan care a precizat că, luni, PNL l-a desemnat drept candidat al partidului pentru funcția de prim ministru pe Dacian Cioloș.

„Legătura pe care o are Dacian Ciloș la Suceava, cu sucevenii și nu spun cu cei din PNL în mod special e o legătură strânsă”, a spus Bălan.

El a rugat sucevenii ca pe 11 decembrie să vină în număr mare la vot pentru că astfel vor da posibilitatea ca un număr cât mai mare de parlamentari PNL suceveni să-i reprezinte.

Bălan a menționat că PNL Suceava este mai avantajat pentru că Gheorghe Flutur a arătat ceea ce înseamnă buna guvernare de dreapta și a subliniat că nu a prea văzut din 2012 încoace atâta activitate administrativă câtă este de când Flutur a preluat din nou conducerea CJ Suceava.

El a mai spus că, cu Flutur la CJ Suceava, cu majoritate parlamentară și guvern condus de Cioloș va fi o echipă de dreapta.

„Vom închide un cerc ce ne va da posibilitatea să avem finanțări cum am avut în 2008-2012. Din perioada aceea s-a mai trăit un mandat”, a spus Bălan care a arătat că multe din proiectele scrise de Flutur au fost finalizate în mandatul PSD.

Pe lista PNL la Camera Deputaților, pe lângă Ioan Bălan, mai sunt înscriși pe locuri considerate eligibile, primarul de Iacobeni Angelica Fădor, realizatorul TV Bogdan Gheorghiu, omul de afaceri Dumitru Mihalescul, deputatul Radu Surugiu și consilierul local Ovidiu Doroftei.


Intră acum și în grupul de