Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici: Vremea frigiderelor, televizoarelor și buteliilor promise în campanie a trecut. Alegătorii vor trebui să pună accent pe calitatea candidaților și pe programe


Intră acum și în grupul de

Președintele PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, miercuri, după ce formațiunea a depus listele de candidați la Biroul Electoral Județean Suceava că a trecut vremea frigiderelor, televizoarelor și buteliilor promise în campania electorală, iar electoratul va trebui să pună accent pe calitatea candidaților și pe programele de guvernare ale partidelor care participă în alegeri.

pmp-popovici-olarean-19

PMP Suceava a depus liste complete, cea de la Senat fiind deschisă de fostul primar de Rădăuți, Aurel Olărean, iar cea de la Camera Deputaților de Corneliu Popovici.

Popovici a spus că pe liste sunt candidați care reprezintă toate zonele județului și că PMP Suceava speră într-un scor de peste 10 la sută și crede că va obține acest rezultat.

El a arătat că buna activitate a unor parlamentari se reflectă și prin condițiile de viață pe care cei care i-au ales le au, dar că, din păcate, nu se poate spune și despre Suceava acest lucru.

„Mandatul 2012-2016 al parlamentarilor de Suceava, și nu au fost puțini, au fost 19, lasă de dorit. Nu o spunem noi, PMP ci chiar sunt declarațiile ale liderilor politici care conduc județul Suceava și care recunosc astăzi că județul Suceava face parte din zona județelor României slab dezvoltate”, a spus Popovici.

El consideră că alegătorii județului Suceava vor trebui să pună accent pe această analiză, iar parlamentarii ce vor reprezenta județul Suceava să-și facă datoria.

„Vremea frigiderelor, televizoarelor sau buteliilor promise în campanie electorală a trecut”, a spus liderul PMP Suceava care a subliniat că trebuie făcută o analiză la rece și trebuie analizate și categoriile de oameni propuși de partide.

El a mai spus că PMP Suceava își dorește o campanie electorală în care competitorii să dezbată idei, programe, o campanie pozitivă din care cel care să câștige să fie cetățeanul.

Popovici a precizat că PMP are programe pentru a crește nivelul de trai al cetățenilor județului Suceava.


Intră acum și în grupul de