Peste 1,3 milioane de buletine de vot necesare la alegerile parlamentare în județul Suceava au fost tipărite


Intră acum și în grupul de

Prefectura Suceava a anunțat, vineri, că în cadrul acțiunilor pentru organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din 11 decembrie 2016 a fost finalizată, joi, tipărirea buletinelor de vot atât pentru Senat (un total de 650.070 bucăţi), cât și pentru Camera Deputaţilor (650.070 buletine de vot).

Potrivit Prefecturii Suceava, printre activitățile propuse a fi întreprinse în perioada 18-24 noiembrie 2016 urmează să se realizeze tipizatele listelor electorale suplimentare şi a extraselor de pe lista electorală permanentă şi suplimentară; confecționarea ştampilelor de control ale birourilor electorale ale secţiilor de votare; întocmirea graficului de distribuire a buletinelor de vot.

buletine vot si stampila parlamentare 2012

De asemenea, în perioada următoare vom primi de la Ministerul Afacerilor Interne ștampilele cu mențiunea „votat” și timbrele autocolante.

Judeţul Suceava este în grafic cu toate acţiunile prevăzute în programul calendaristic al alegerilor parlamentare din data de 11 decembrie 2016, precizează Prefectura Suceava. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de