Flutur: ”Felicit PSD pentru rezultatul de la alegerile parlamentare”


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava și al PNL Suceava, Gheorghe Flutur, i-a felicitat marți pe social-democrații suceveni pentru rezultatul obținut la alegerile parlamentare din 11 decembrie.

În deschiderea ședinței extraordinare de marți a CJ Suceava, șeful administrației județene a declarat că dorește să felicite PSD pentru rezultatul obținut și și-a exprimat încrederea că va exista o colaborare bună în continuare.

”Felicit PSD pentru rezultatul de la alegerile parlamentare și pe consilierii județeni ce și-au câștigat un mandat de parlamentar pentru patru ani. Sunt convins că vom avea o colaborare bună în continuare”, a spus Flutur.

Totodată, el a mai spus că le urează, sincer, felicitări și mult succes celor trei consilieri județeni PSD care au fost aleși în Parlament.

Consilierii județeni PSD Cătălin Nechifor și Alexandru Rădulescu, fost președinte al CJ Suceava și, respectiv vicepreședinte al CJ Suceava în mandatul 2012-2016 au fost aleși deputați, iar consilierul județean PSD Virginel Iordache, a fost ales senator.

PSD Suceava a obținut jumătate din jumărul de parlamentari alocați județului, respectiv doi senatori și cinci deputați, în timp ce PNL a obținut un senator și doi deputați în mod direct și ar urma să obțină un al treilea post de deputat prin redistribuire. (N.B.)

 


Intră acum și în grupul de