Alexandru Băișanu, deputat ALDE de Suceava: Fac apel către toți deputații și senatorii pentru semnarea unui pact pentru Suceava


Intră acum și în grupul de

Alexandru Băișanu și Ilie Niță susțin o conferință de presă la sediul ALDE din CJ Suceava.

 

LIVE TEXT:

Alexandru Băișanu:

”Le mulțumesc sucevenilor în numele ALDE pentru votul acordat acestui partid și listelor noastre. Vom face echipă în interesul cetățenilor care ne-au dat votul.

E important să anunț astăzi o dorință a mea și a domnului Niță în cea ce privește închegarea unei echipe de parlamentari, a tuturor parlamentarilor de Suceava, indiferent de partid, care să lupte spate în spate pentru interesele județului privat de zeci de ani de sprijin la nivel național.

Fac apel către toți deputații și senatorii pentru semnarea unui pact pentru Suceava.

Sper să găsesc feed back de la parlamentari pentru Bucovina. Consider că din acest moment cuvântul cheie al evoluției noastre e echilibrul și respectul.

Trebuie să muncim de acum pentru cetățenii care ne-au trimis în Parlament. Din nefericire, colegii de la PSD nu au reușit să prindă nici un președinte de comisie.

Dar una peste alta, lucrurile au fost spălate de noi, cei de la ALDE, care am reușit să negociem funcții, atât eu cât și domnul Niță.”


Intră acum și în grupul de