Băișanu, sarcastic la adresa PSD Suceava: Parlamentarii PSD suceveni nu au obținut posturi de conducere în comisii, dar situația a fost salvată de cei din ALDE Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a declarat, vineri, că cei doi parlamentari ALDE din județ au obținut posturi de conducere în două comisii parlamentare, salvând astfel coaliția PSD –ALDE din județul Suceava în condițiile în care nici unul din cei șapte parlamentari PSD nu au fost nominalizați pentru o poziție de conducere din Parlament.

„Din nefericire, colegii de la PSD nu au reușit să obțină nici un președinte” de comisie, a spus Băișanu.

El a arătat că PSD are doi senatori și cinci deputați, iar ALDE are un senator, Ilie Niță, care este președinte al Comisiei de dezvoltare regională, administrarea activelor statului și privatizare din Senat și un deputat, Alexandru Băișanu, care a fost ales vicelider de grup și vicepreșdinte al Comisiei de cercetarea abuzurilor și petiții unde președinte este deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan.

„Lucrurile au fost spălate de noi, cei din ALDE”, a explicat Băișanu care a spus că în acest fel coaliția PSD-ALDE din Suceava are, prin cei doi parlamentari ALDE, reprezentare la nivel de conducere de comisii.

El a mai spus că Ilie Niță conduce o comisie foarte importantă, cea de dezvoltare regională și va realiza o punte de legătură pentru primari cu Parlamentul și Guvernul.

Totodată, comisia de cercetare a abuzurilor este la fel de importantă în condițiile în care foarte mulți cetățeni se simt nedreptățiți și vor să fie sprijiniți în demersurile lor, motiv pentru care așteaptă la cabinetul parlamentar pe cei care doresc să sesizeze diverse abuzuri. (Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de