Cursele Tel Aviv-Iași și Londra-Iași, au aterizat, vineri, pe Aeroportul Suceava din cauza ceții din Iași


Intră acum și în grupul de

Cursele Tel Aviv-Iași și Londra-Iași, au aterizat, vineri, pe Aeroportul Suceava întrucât la Iași se înregistra ceață densă.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța, a declarat că cele două curse au aterizat pe aeroportul sucevean în condițiile în care la Iași se înregistra ceață.

El a menționat că în acest an, doar două din cursele programte să aterizeze pe aeroportul sucevean au aterizat la Iași, una din cauza vântului extrem de puternic care nu permitea aterizarea în condiții de siguranță, iar o alta din cauza ceții dense.

Aeroportul Suceava și-a atins deja, în acest an, ținta de pasageri procesați, de 55.000, depășind până acum 56.000 de pasageri în condițiile în care din luna iulie au fost lansate cursele regualate spre Londra și Milano, iar pe parcursul verii a funcționat o cursă săptămânală charter Suceava-Antalya.

Din martie 2017 vor intra în funcțiune alte trei destinații spre Italia, iar autoritățile sucevene continuă discuțiile cu companii aeriene în vederea deschiderii de noi rute de pe aeroportul sucevean.


Intră acum și în grupul de