Peste 80 de copii nevoiași au primit cadouri de la polițiștii suceveni


Intră acum și în grupul de

Peste 80 de copii proveniţi din familii nevoiaşe au primit cadouri de Crăciun şi dulciuri, din partea polițiștilor suceveni.

Potrivit unui comunicat al Poliției Județene Suceava, în zilele de 22 și 23 decembrie, poliţiştii, împreună cu Moş Crăciun (în persoana domnului Brian Douglas – vechi colaborator în cadrul acţiunilor preventive), au oferit cadouri copiilor din familiile care locuiesc în cătunul din proximitatea comunei Stroieşti, acolo unde în case sărăcăcioase, nealimentate la energie electrică, locuiesc peste 20 de copii.

”Unii dintre ei au rezultate foarte bune la şcoală chiar dacă sunt nevoiţi să îşi facă temele la lumina lumânării”, arată sursa citată.

De asemenea, cadouri au primit şi copiii din centre de plasament sau familii nevoiaşe.

”Sunt gesturi venite din suflet şi acţiuni menite să aline suferinţa unor oameni cu care viaţa nu a fost atât de darnică. La rândul lor, copiii i-au răsplătit pe poliţişti cu poezii şi, cel mai important, cu zâmbete de bucurie şi promisiunea că vor alege în viaţa calea educaţiei, cinstei şi onoarei”, se mai arată în comunicatul IPJ Suceava.

 


Intră acum și în grupul de