Vicepreședinte PNL: Gheorghe Flutur îndeplinește criteriile de a fi viitorul președinte al PNL


Intră acum și în grupul de

Unul dintre vicepreședinții PNL consideră că liderul PNL Suceava, Gheorghe Flutur, se califică pentru a deveni viitorul președinte al PNL.

Astfel, vicepreşedintele PNL Nicolae Robu, primarul Timișoarei, a declarat că Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Mircea Hava și Marian Petrache îndeplinesc cele trei criterii pentru a deveni viitorul președinte al PNL.

Potrivit lui Robu, citat de dcnews.ro, primul criteriu este al unui om cu forţă electorală dovedită prin câştigarea de alegeri importante, în confruntări uninominale, cu scor peste scorul partidului.

Vicepreședintele PNL a mai spus că un alt criteriu este ca viitorul președinte să fie perceput de comunitatea PNL ca aparţinându-i trup şi suflet, demn a o reprezenta, cu prestanţă atât în interiorul ei, cât şi în exterior, atât prin CV-ul său şi prin personalitatea sa.

Totodată, Robu a spus că viitorul președinte al PNL trebuie să aibă și prestanță „pe sticlă” și să suscite atenţie atunci când apare – bine ar fi chiar pasiune, dar asta e mai greu – şi să aibă darul sau harul de a face ca cei ce-l urmăresc să ţină minte ce aud spus de el. (Alin Dima)


Intră acum și în grupul de