Parchetul Fălticeni l-a trimis în judecată pe bărbatul fără permis care a fost prins beat, săptămâna trecută, la volanul unei mașini furate


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a fost prins săptămâna trecută, la volan, fără permis și beat a fost trimis în judecată stare de arest preventiv.

Parchetul Judecătoriei Fălticeni a anunțat că Ionuț Adrian Usturoi a fost depistat, în data de 4 ianuarie, în timp ce conducea în municipiul Fălticeni au autoturism sustras fiind băut, iar permisul suspendat.

El a fost identificat de polițiști care l-au dus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde a refuzat să se supună recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

„La data de 04.01.2017, orele 01.00 – 02.00, după ce a sustras un autoturism, l-a condus pe drumurile publice deşi avea dreptul de conducere suspendat, fiind  identificat de organele de poliţie, împrejurare în care  a fost condus la Spitalul Mun. Fălticeni, unde a refuzat să se supună recoltării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, arată Parchetul Judecătoriei Fălticeni.


Intră acum și în grupul de