Gavril Mîrza revine în conducerea PSD Suceava, la doi ani după ce și-a anunțat retragerea din politică. Fostul senator Neculai Bereanu, revocat din BPJ


Intră acum și în grupul de

Comitetul Executiv Județean al PSD Suceava a decis, sâmbătă, în cadrul ședinței organizate în orașul Frasin, completarea Biroului Permanent Județean al partidului cu mai mulți membri, între care și fostul deputat Gavril Mîrza, care în octombrie 2015 anunța că se retrage din politică, iar acum este vicepreședinte al organizației județene.

De menționat este că la Conferința județeană de alegeri din octombrie 2015, în prezența lui Liviu Dragnea, fostul deputat Gavril Mîrza și-a anunțat retragerea din politică după încheierea mandatului de deputat.

În cadrul acestei conferinţei, președintele organizației județene PSD Suceava ales atunci, Cătălin Nechifor, a spus că Mîrza va avea statut de invitat special în şedinţele BPJ.

Tot atunci, Gavril Mîrza, a avut discursul de retragere, în care a transmis membrilor PSD Suceava să rămână uniți și să fie o echipă sudată.

Potrivit unui comunicat al PSD Suceava, Comitetul Executiv Județean al PSD Suceava a decis completarea Biroului Permanent Județean cu vicepreședinți, respectiv Gheorghe Apetrei, Gavril Mîrza, senatorul Virginel Iordache și deputații Eugen Bejinariu, Cătălin Nechifor și Alexandru Rădulescu, dar și a Comisiei Județene de Etică. Totodată, CEx al PSD Suceava a decis revocarea din BPJ a fostului senator Neculai Bereanu pe motiv că acesta nu a reprezentat corect intersele PSD în alegerile parlamentare.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de