Ioan Stan: PSD pune în aplicare programul de guvernare așa cum a promis, iar parlamentarii suceveni se vor implica în rezolvarea problemelor localităților. Vrem să colaborăm și cu conducerea CJ Suceava


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, sâmbătă, în cadrul ședinței Comitetului Executiv al PSD Suceava că PSD pune în aplicare programul de guvernare așa cum s-a angajat în campania electorală. El a menționat că parlamentarii PSD vor deschide birouri în toate zonele județului Suceava și că PSD dorește o colaborare cu conducerea Consiliului Județean Suceava, dar că nu a primit încă un răspuns.

În deschiderea ședinței senatorul Ioan Stan, i-a felicitat pe membrii PSD Suceava pentru rezultatele obținute la alegerile parlamentare, menționând faptul că obiectivul politic al organizației județene a PSD Suceava, anunțat încă din luna iulie, de a obține două mandate de senator și cinci de deputat, a fost îndeplinit, iar pentru acest rezultate președintele PSD, Liviu Dragnea, a felicitat organizația suceveană în ședința Comitetului Executiv Național din 27 decembrie 2016.

Președintele PSD Suceava, Ioan Stan, a arătat în cadrul analizei pe zone și pe localități a rezultatelor obținute de PSD Suceava la alegerile parlamentare că listele electorale ale PSD Suceava au obținut cel mai mare număr de voturi la nivel județean, în toate zonele, municipiile și orașele județului, la o diferență considerabilă față de celelalte partide.

Membrii CEx al PSD Suceava care au luat cuvântul au exprimat unanim ideea că aceste rezultate au fost datorate unei campanii electorale pozitive bazate, atât la nivel național cât și la nivel județean, pe programul de guvernare al PSD, program ce a început deja să fie pus în aplicare, din a doua zi de guvernare, așa cum a promis românilor, în campania electorală, președintele PSD, Liviu Dragnea, respectiv majorarea salariului minim brut la 1.450 lei, eliminarea a 102 taxe, majorarea salarială cu 20% pentru personalul din administrația publică, creșterea cu 9% a valorii punctului de pensie, creșterea valorii pensiei minime la 520 lei, creșterea cuantumului burselor pentru studenți, scutirea pensionarilor de plata CASS.

CEx al PSD Suceava a decis în ședință deschiderea cabinetelor parlamentare PSD în toate zonele județului.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan i-a încredințat pe cei prezenți de disponibilitatea parlamentarilor social-democrați suceveni de a se implica în rezolvarea tuturor problemelor comunităților locale și a exprimat, încă o dată, intenția de colaborare cu reprezentanții Consiliului Județean, intenție care, din păcate, este încă unilaterală. (Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de