PNL Suceava: Și electoratul PSD regretă votul acordat pentru că au votat promisiuni legate de pensii și salarii și nu modificarea brutală a legislației din domeniul justiției


Intră acum și în grupul de

Reacţiile din ultimele zile arată că şi electoratul din România care a votat PSD regretă în mare parte votul acordat, pentru că PSD nu a fost votat pentru modificarea brutală a legislaţiei în domeniul justiţiei sau pentru grațieri, ci a fost votat pentru promisiunile referitoare la pensii şi salarii, susține PNL Suceava într-un comunicat.

PNL Suceava arată că se vede că PSD a avut o agenda ascunsă, pe care, la nici o lună de guvernare, a ales să o pună în aplicare.

„Organizația Județeană PNL Suceava  dezaprobă ferm introducerea modificărilor legislaţiei în domeniul justiţiei, la ceas de noapte, prin Ordonanţă de Urgenţă, fără avize şi fără consultarea instituţiilor puterii judecătoreşti”, se arată în comunicat.

Mai mult, organizația Județeană PNL Suceava solicită PSD şi Guvernului Grindeanu renunţarea la Ordonanţa 13/2017 şi dezbaterea în Parlament a legislaţiei în domeniul justiţiei, cu o largă şi transparentă consultare publică.

„PNL foloseşte toate mijloacele legale pe care le are la dispoziţie ca partid de opoziţie pentru a bloca această acţiune iresponsabilă a PSD. PNL îşi menţine pe deplin angajamentul de a susţine statul de drept, în acord cu agenda internaţională a României”, se menționează în comunicat.

În final, PNL Suceava solicită PSD să se concentreze în aceste zile pe alocarea de resurse financiare în Legea Bugetului pe 2017, care la acest moment asigură salarii doar pentru jumătate de an.


Intră acum și în grupul de