PSD Suceava: Interesele județului Suceava au fost corect susținute în bugetul pentru 2017, în limite realizabile și nu fanteziste ca cele ale PNL


Intră acum și în grupul de

PSD Suceava a anunțat, marți, că în Legea bugetului de stat pentru anul 2017, interesele județului Suceava au fost corect susținute.

Într-un comunicat de presă al organizației județene PSD Suceava se arată că în aceste zile, pentru parlamentarii PSD suceveni, ca și pentru colegii lor din țară, prioritatea a fost adoptarea bugetului de stat, care să permită deblocarea activității consiliilor județene și a primăriilor, în folosul comunităților pe care le reprezintă, așa cum s-a promis în campania electorală.

„Interesele județului Suceava au fost corect susținute, așa cum o demonstrează bugetul adoptat, dar în limite realizabile, obiective și nu sub forma unor solicitări fanteziste, profund demagogice, ca cele ale colegilor liberali”, se arată în comunicat.

Parlamentarii PNL de Suceava au criticat faptul că toate amendamentele pe care le-au formulat la Legea bugetului de stat pentru anul 2017 au fost respinse.

Astfel, parlamentarii liberali au cerut suplimentarea fondurilor pentru plata salariilor pentru instituțiile subordonate Consiliului Județean Suceava și aparatului propriu arătând că suma prevăzută nu este suficientă pentru întregul an mai ales că s-au majorat substanțial salariile.

Mai mult, parlamentarii PNL au mai solicitat fonduri în plus pentru șoseaua de centură a Sucevei, alocarea de bani pentru centura municipiului Rădăuți, fonduri pentru începerea drumului expres Siret-Pașcani, dar și pentru pârtia de schi de pe Rarău și pentru începerea lucrărilor la cel de-al doilea tronson, bani pentru finalizarea Spitalului municipal Fălticeni și pentru funcționarea Căminului de bătrâni de la Solca.


Intră acum și în grupul de