Acasă Politica Corneliu Popovici, înlocuit din fruntea PMP Suceava. Noul președinte interimar este deputatul...

Corneliu Popovici, înlocuit din fruntea PMP Suceava. Noul președinte interimar este deputatul Eugen Tomac, președinte executiv al PMP


Intră acum și în grupul de

Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a decis, vineri, înlocuirea din funcție a președintelui organizației județene PMP Suceava, Corneliu Popovici.

 



În locul lui, președinte interimar al organizației județene PMP Suceava a fost numit, interimar, președintele executiv al PMP, deputatul Eugen Tomac.

Corneliu Popovici a declarat pentru News Bucovina că el și-a asumat rezultatul alegerilor și că este normală această decizie a partidului care a decis schimbarea din funcţie a 19 preşedinţi de organizaţii judeţene care au obținut rezultate sub 5 la sută din voturi.

El a spus că actuala conducere interimară urmează să fie organizate alegeri interne pentru desemnarea unei noi conduceri.

„Împreună cu președintele interimar vom face organizația mai întărită”, a spus Popovici.

Președintele PMP, Traian Băsescu, a spus că preşedinţii care au  au predat funcția au dreptul să candideze la președinția organizaţiei.

Popovici a evitat să spună dacă va candida din nou la președinția PMP Suceava, menționând că urmează o perioadă de reorganizare și de întărire a organizației județene.

În organizațiile județene urmează să fie organizate alegeri astfel încât în toamna acestui an să fie organizat congresul PMP care să aleagă noua conducere, a mai declarat Traian Băsescu, după Colegiul Național al PMP.(Alin Dima)

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version