Liderul ALDE Suceava, Alexandru Băișanu, la Antena 3: ”Îmi doresc restartarea Justiției, o punere în acord cu cinstea și adevărul”


Intră acum și în grupul de

Președintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băișanu, a comentat, marți seara, la Antena 3, despre ceea ce se dorește în Justiție și eventuala nominalizare a fostului judecător al Curții Constituționale, Tudorel Toader, în funcția de ministru al Justiției.

În cadrul emisiunii „La ordinea zilei”, Băișanu a spus că își dorește restartarea Justiției.

„Îmi doresc restartarea Justiției, o punere în acord cu cetățeanul, cu drepturile și libertățile acestuia, cu cinstea și adevărul”, a declarat Băișanu.

În ceea ce privește noul ministrul al Justiției, deputatul sucevean a arătat că este nevoie „de un om corect și drept”.

El a considerat că o eventuală numire a lui Tudorel Toader în funcția de ministru al Justiției ar fi o „mutare foarte importantă” pe care PSD o face în acest moment.

Băișanu a arătat că Tudorel Toader este un om serios, important, care își face meseria, și că el militează pentru adevăr.

De menționat este că Alexandru Băișanu a votat în Camera Deputaților pentru adoptarea OUG 14/2017 care abrogă OUG 13/2017 ce modifica unele articole din Codul Penal și Codul de Procedură Penală, dar s-a abținut de la votul în cazul OUG 13/2017 în condițiile în care aceasta era abrogată.


Intră acum și în grupul de